sommarvärme!

Lilleman har nå utslag på kroppen som liknar bältros eller svinkoppor typ. Har han hemma iallafall för säkerhetens skull. Han är inte sjuk i övrigt över huvudtaget och har inte varit på länge heller. 
Idag fick de två minsta pojkarna vara ute i bar överkropp för det va så varmt och jag tänkte att kopporna skulle torka mer. 

Efter en stunds lekande ute kommer dom hem efter att ha skyndat sig ordentligt och den äldsta av dom två säger "mamma, mamma, grannen ville smörja E med sånt där giftigt, du vet sån som vi inte använder" 😂 
Jag blev så full i skratt och samtidigt kände jag mig stolt över att barnen inte låter dig smörjas med gifter och att dom springer iväg om dom inte vågar säga något. Speciellt viktigt för yngsta då hans hud "exploderar" lätt i kontakt med helt vanliga krämer - ekologisk eller ej. Vi gör oljor och krämer själva och i duschen/badet använder de yngsta endast Dr Sannas såpa ❤ 👌 

Idag gjorde vi Smoothielunch eftersom det bara va va två hemma. Mango, apelsin, äpple stjälkselleri, banan, björnbär, havtorn, baobapulver, broccolipulver, massa hampafrön, spenatpulver, lite honung  (ickeuppvärmd) samt en skvätt vatten. Måste göra dom oftare!